U sklopu Intervencijskog plana Grada Petrinje, unutar projekta ‘Potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva kroz izgradnju infrastrukture u poslovnoj zoni Mošćenica – Poljana’, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, održat će se besplatne edukativne aktivnosti u svrhu razvoja kapaciteta ciljanih skupina.

Sve edukacije traju 4 sata, a održavaju se u vremenskom razdoblju od 9 do 13 sati u prostorijama  tvrtke Poslovne zone Petrinja d.o.o., a raspored i teme su sljedeće:

Edukacija o digitalnom marketingu (14.-16.11.)
Marketing i komunikacija na digitalnim platformama. Pregled trendova, ključne terminologije, primjeri iz prakse, praktični i konkretni savjeti za stvaranje učinkovitog plana digitalnog marketinga
Mogućnosti financiranja projekata mikro, malih i srednjih poduzeća (19.11.-21.11.)
Financiranje projekata i aktivnosti poduzetnika kroz natječaje Europske unije.
Edukacija o financijskom poslovanju u obrtu (26.11.-28.11.)
Proces osnivanja obrta, specifičnosti vođenja poslovnih knjiga, osiguranje naplate potraživanja, aktualne odrednice poreznog sustava.
Mogućnosti financiranja projekata mikro, malih i srednjih poduzeća (05.12.-07.12.)
Druga grupa.
Edukacija o financijskom poslovanju u obrtu (10.12.-12.12.)
Druga grupa.
Edukacija o privlačenju poslovnih investicija (13.12.-14.12.)
Važnost sustavnog i organiziranog načina rada za privlačenje potencijalnih ulagača s krajnjim ciljem kontinuiranog promoviranja i podrške ulagačima. Poduka o definiranju ulagača, privlačenju potencijalnog ulagača, osnovnim alatima i vještinama za unaprjeđenje poslovne klime za poslovanje u lokalnoj zajednici.

Iskoristite priliku i informirajte se!

Izvor: https://bit.ly/2DuJCTv