25. travnja 2019. godine, Zaklada Novo Sutra iz Vukovara raspisala je Natječaj za prijavu projekata za financiranje u 2019. godini.
Natječaj se odnosi na sljedeća područja:

  • odgoj, obrazovanje i znanost – obrazovni i edukacijski projekti vrtića, škola, visokoobrazovnih institucija i organizacija civilnog društva namijenjeni djeci i mladima s ciljem razvoja društva, znanstveno – istraživački projekti, projekti koji potiču kreativnost i inovativnost, projekti osposobljavanja djece i mladih za informacijske i komunikacijske tehnologije te ostali razvojni projekti s ciljem poboljšanja zajednice
  • baština – očuvanje nacionalne materijalne i nematerijalne baštine
  • humanost i društvo – projekti pomoći i potpore oboljelim osobama te osobama s mentalnim teškoćama i invaliditetom te ostalim osobama s posebnim potrebama, projekti potpore socijalno ugroženim skupinama stanovništva u smislu podizanja svijesti o zdravlju, toleranciji, jednakosti, nenasilju itd.
Pravo prijave na natječaj imaju Organizacije civilnog društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, npr. udruge, ustanove, zajednice, škole, visoka učilišta, domovi i ostale organizacije civilnog društva.
Financijska vrijednost projekta može biti u rasponu od 10.000,00 kn do 300.000,00 kn.
Prijava se obavlja isključivo putem online obrasca na internet stranici zaklade (www.novosutra.hr) te popunjavanjem obrazaca propisanih od strane Zaklade.
Natječaj je otvoren od 25. travnja 2019. do 8. lipnja 2019. godine.
Za dodatne informacije i pomoć, slobodno nam se obratite.