Ured za udruge objavljuje Poziv kojim želi ostvariti partnerstvo s udrugama u 5 hrvatskih zemljopisnih područja (regija) radi organizacije Dana otvorenih vrata udruga. 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske tradicionalno organizira manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Dani otvorenih vrata udruga 2020. održavaju se od 20. do 23. svibnja diljem Hrvatske.

Budući da su udruge jedan od najvažnijih aktera i pokretača lokalnog razvoja, ovim Pozivom Ured za udruge želi ostvariti partnerstvo s udrugama radi organizacije Dana otvorenih vrata udruga u 5 hrvatskih zemljopisnih područja (regija).

Putem ovog Poziva, Ured za udruge odabrat će po jedan projekt za svaku od regija Republike Hrvatske te dodijeliti po 12.000,00 kuna odabranim udrugama za aktivnosti provedbe Dana otvorenih vrata udruga u svakoj od sljedećih regija:

  1. Središnja Hrvatska (Grad Zagreb i županije Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka, Bjelovarsko-bilogorska);
  2. Sjeverozapadna Hrvatska (županije Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska);
  3. Istočna Hrvatska (županije Virovitičko-podravska, Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska);
  4. Sjeverni Jadran i Lika (županije Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska);
  5. Srednji i Južni Jadran (županije Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska).

Na Javni poziv prijavljuje se do zaključno 18. ožujka 2020. dostavom popunjenih obrazaca i popratne dokumentacije koji su sastavni dio Uputa za prijavitelje.

Više informacija i natječajnu dokumentaciju možete pronaći na poveznici.

Izvor: https://udruge.gov.hr

Za dodatne informacije i pomoć u pripremi slobodno nam se obratite.