Internetsko savjetovanje s mladima provodi se u okviru projekta „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“, kojemu je cilj razvijati politike za mlade s fokusom na stvaranje prilika za (samo)zapošljavanje mladih osoba u ruralnim područjima kroz razvoj poduzetništva i poticanje pozitivne poduzetničke klime za mlade.

Projekt „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“ provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak u suradnji s 11 partnera, a to su: Sisačko-moslavačka županija, Srednja škola Glina, Grad Glina, Općina Majur, Grad Hrvatska Kostajnica, LAG Una, LAG Zrinska Gora-Turopolje, Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj civilnog društva ”LUTUM”, Udruga mladih Invictus, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Sisak i Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije.

Projekt je financiran sredstvima iz programa ERASMUS+, a vrijednost projekta je 9.505,00 EUR. Provedba projekta započela je 01. rujna 2020., a trajat će 13 mjeseci, točnije do 30. rujna 2021. godine.

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak, poziva sve mlade osobe u dobi 15 – 30 godina s područja Sisačko-moslavačke županije da se uključe u internetsko savjetovanje na temu poduzetništva mladih i to popunjavanjem upitnika koji se nalazi na sljedećoj POVEZNICI.

Izvor: https://www.hzz.hr/