PETRA-Petrinjska razvojna agencija provodi projekt pod nazivom Centar za razvoj poduzetništva PETRA! koji je sufinanciran iz ESF fonda.

U okviru provedbe projekta opremljen je INFO HUB, u kojem nezaposlene osobe dobivaju svu potrebnu logističku potporu (savjetovanja, izrada poslovnih planova, te im stručnjaci iz PETRA-e pomažu u realiziranju poduzetničke ideje).
Zbog razornih potresa koji su pogodili grad Petrinju i njegovu okolicu 28. i 29. prosinca 2020. godine, PETRA-Petrinjska razvojna agencija morala je prilagoditi svoje poslovanje, te trenutno INFO HUB nije u funkciji zbog nedostatka prostora. Obavještavamo Vas kako smo u procesu uređivanja novog prostora, te ćemo Vas uskoro obavijestiti o novoj lokaciji i početku rada.
U međuvremenu sve aktivnosti koje bi se provodile u prostoru INFO HUB-a provode se u uredu PETRA-e, gdje korisnici i dalje mogu doći i koristiti usluge i aktivnosti planirane kroz projekt (savjetovanje, pomoć pri izradi poslovnih planova, korištenje informatičke opreme i interneta).

Sadržaj informacija isključiva je odgovornost PETRA – Petrinjske razvojne agencije

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.