D.Point kreativna agencija otvorila je Natječaj “Solidarno za male proizvođače” – dizajn i promidžba za proizvode malih proizvođača s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji. 

Predmet pozivnog natječaja je podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore u obliku dizajna i promidžbe putem društvene mreže Facebook malim proizvođačima i prerađivačima s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Prihvatljivi prijavitelji su:
  • pravne osobe – OPG-ovi, obrti, mikro i mala poduzeća (j.d.o.o ili d.o.o) s područja pogođenog potresom unutar Sisačko-moslavačke županije koji imaju registriranu proizvodnu ili prerađivačku djelatnost te nemaju više od 5 zaposlenih.
Ciljevi potpore su:
  • poticanje lokalnog gospodarstva i pružanje podrške malim proizvođačima i prerađivačima, naročito sada kada je mnogima poslovanje ugroženo uslijed potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju,
  • pomoć lokalnim proizvođačima da se uz pomoć dizajna što bolje pozicioniraju na tržištu i lakše dođu do kupaca za svoje proizvode.

*Kroz ovaj natječaj bit će odabrano 10 malih proizvođača ili prerađivača s područja pogođenog potresom koji imaju potrebu za brendiranjem svojih proizvoda te žele nastaviti svoje poslovanje na Banovini. Naglasak je stavljen na proizvođače pekmeza, džemova, meda, prirodnih sokova, vina, likera, rakije, sira, prirodne kozmetike, suvenira i sličnih proizvoda.

Svaki izabrani korisnik dobiva:
  • novi vizualni identitet ili redizajn postojećeg, dizajn naljepnica za tri proizvoda, tisak naljepnica u ukupnoj količini od 300 komada, postavljanje poslovnog profila na Facebooku, upravljanje profilom mjesec dana te podršku u obliku savjetovanja i usmjeravanja u trajanju od 5 mjeseci.

Prijave su otvorene od 7. lipnja i traju do 20. lipnja 2021. godine.

*Objava rezultata natječaja bit će najkasnije do 30. lipnja 2021. godine

Prijave na natječaj su putem sljedeće POVEZNICE.

Izvor: https://www.dpointis.com/